Electrolux Newsroom Norway

Mesterkokker og hemmelige ingredienser på verdens største kjøkkenmesse

Live matlaging, de siste innovasjonene innen kjøkkenutstyr og ”The secret ingredient” som inviterer konsumentene til å dele matlagingstips og ideer. Electrolux er på plass under EuroCucina i Milano sammen med noen av verdens fremste kokker!

Med mer enn 100 års erfaring i å utvikle profesjonelle kjøkkenprodukter til Europas beste restauranter, har Electrolux skapt et nært samarbeid med noen av verdens fremste kokker. På utstillingsplassen under årets utgave av kjøkkenmessen EuroCucina i Milano presenterer vi stolt noen av dem – blant annet Magnus Nilsson fra Fäviken restaurant i Järpen, Sverige.

”The Secret Ingredient!”  – en interaktiv matplass

Electrolux kommer til å vise frem de siste innovasjonene innen kjøkkenutstyr, tilby gjestene muligheten til å smake på mat samt introdusere ”The Secret Ingredient” – en plattform som er utviklet for å utvide de kulinariske utsiktene i alle hjemmekjøkken. Som en del av initiativet kommer konsumentene til å få dele sine ”hemmelige ingredienser” i sosiale medier. Alle besøkende som har tilgang til digitale kommunikasjonskanaler kan dra nytte av matlangingsdemonstrasjonene og selv bidra gjennom å dele sine beste tips. Ved å bruke hashtagen #Secretingredient kan besøkende stille kulinariske spørsmål og få anbefalinger fra Electrolux sine mesterkokker.

”Hos Electrolux leter vi stadig etter nye måter å skape bedre matopplevelser”, sier David Schill, Brand Director i Electrolux. ”På EuroCucina kommer de siste innovasjonene innen kjøkkenutstyr til å demonstreres av våre partnerkokker. Vi løfter frem det enkle i matlagingsprosessen slik at kreative matentusiaster skal kunne lage mat av restaurantkvalitet, hjemme på sine kjøkken.”

”The Secret Ingredient” debuterer på EuroCucina men kommer til å leve videre i Electrolux sine egne kanaler og på eventer i hele 2014. Initiativet lar forbrukerne delta i samtaler, bidra med ideer og stille matrelaterte spørsmål til Electrolux sine profesjonelle kokker.

“Vi lanserer ”The Secret Ingredient” på EuroCucina i samarbeid med noen av våre prisbelønte partnerkokker – som selv bruker Electrolux-produkter, både på jobb og privat”, fortsetter Schill. ”Men, samtidig som vi jobber med profesjonelle kokker, ligger fokuset på det som forbrukerne kan dra nytte av og gjenskape i sine egne hjem.”

Electrolux partnerkokker på EuroCucina 8.- 13. april i Milano:

8.- 13. april: Representanter fra Jeunes Restaurateurs d’Europé
8. april: Dieter Koschina, kjøkkensjef på Michelin-restauranten Vila Jova i Portugal
9. april: Carlo Cracco, kjøkkensjef på Michelin-restauranten Cracco i Milano, Italia.
10. april: Simon Hulstone, kjøkkensjef på Michelin-restauranten Elephant i Torquay, England.
11. april: Magnus Nilsson., kokk og grunnlegger av Fäviken i Järpen, Sverige – med en plass på topp 50-listen og som ifølge amerikanske Zagat er kåret til en av topp 10 restauranter i verden.

For mer informasjon, bilder og intervjuer, kontakt Markedssjef Lena Wånemark:

lena.wanemark@electrolux.no, 906 26 633

Om EuroCucina: EuroCucina er verdens største internasjonale møbel- og kjøkkenmesse. Messen arrangeres annethvert år, og huser 145 av Europas ledende produsenter av kjøkkenutstyr.

Om Jeunes Restaurateurs d’Europe(JRE): Finnes i 13 land rundt i Europa og består av 350 lidenskapelige, unge restauratører. JRE er et av de mest prestisjefylte kulinariske forbund.

Save and share this post