Electrolux Newsroom Norway

– Nødhjelp til skapskrukkede 17. mai skjorter

Photos

Lanserer ny effektiv dampstasjon for tøystryking

En ny effektiv ”Quick Steam” dampstasjon for tøystryking og damping av plagg lanseres nå i Norge. Electrolux QuickSteam EDBS3350 varmes opp på bare 90 sekunder og leverer betydelig mer damp enn tradisjonelle strykejern. Til og med hengende og skrukkede 17. mai skjorter kan «friskes» opp og «dusjes» med damp.

– Damp er den viktigste faktoren for å fjerne skrukker i klærne. Damp-molekyler mykner opp fibrene i tekstiler slik at de blir enklere å presse på plass. Dampstasjonen gir fra seg en høyere større mengde damp, så det blir enklere å rette ut tøyet. Da slipper man å presse hardt eller fukte klærne i forkant for å glatte ut tøyet, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Smarte sikkerhetsfunksjoner
En automatisk funksjon deaktiverer dampstasjonen hvis den har vært inaktiv i 10 minutter eller mer. I tillegg har strykejernet en temperaturindikator som viser når temperaturen går over 40 grader – dette ved å endre farge fra svart til rødt. Fargen sort gir en klar indikasjon på at jernet er avkjølt, noe som reduserer brannfare og du vet når jernet kan ryddes bort.

En avtakbar 1,2 liters vanntank gir nok damp til å en full maskin med tøy. Den kraftige og konstante tilførselen av damp kan også anvendes i vertikalmodus for å friske opp hengende klær.

Andre nøkkelfunksjoner:

  • Opptil 115g/min konstant damp
  • ThermoSafeTM varmeindikator
  • Automatisk avstenging (etter inaktivitet i 10 minutter)
  • Rensesystem for kalkrester med utskiftbare anti-kalk-patroner
  • Rustfri strykesåle
  • Indikator for dampregulering (lav, medium, høy), patronskift og behov for påfyll av vann. Kommer med LED-lys og lydvarsling.
  • Temperaturinnstilling og pilotlys som viser når strykejernet er klart til bruk
  • Uttrekkbar krok for optimal oppbevaring av dampslange og ledning
  • 1,8 meter lang ledning og 180 graders svivel for optimal rekkevidde og stabilitet
  • Anti-drypp-funksjon

Veiledende utsalgspris; 1499,- kroner.

Save and share this post