Electrolux Newsroom Norway

En smart start på dagen! – Electrolux lanserer ny intelligent frokostserie i Norge

Photos

Med smarte innovative funksjoner og tidløst design, kan forbrukerne forvente høy kvalitet og ytelse med den nye generasjonen av små husholdningsapparater fra Electrolux. The Expressionist Collection® er en lekker og enhetlig frokostkolleksjon som inkluderer kaffetrakter, vannkoker, brødrister, stavmikser og blender.

– The Expressionist Collection® er en nyskapende frokostserie i sitt slag. Den er designet for å gjøre hverdagen enklere for folk flest og kommer med en rekke nye og smarte funksjoner som 24 timers auto start for kaffetrakter, variabel temperaturkontroll for vannkoker og en smart nedtellingsfunksjon for brødristeren, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux

The Expressionist Collection®: 5 smarte produkter

1. Kaffetrakter- EKF7800
Kaffetrakteren kommer med permanent filter og 1,6 liters kapasitet (12 kopper). Med egen aromavelger kan man velge ønsket smaksintensitet. Andre funksjoner inkluderer et integrert PureAdvantage vannfilter for rent vann og bedre kaffesmak, avtakbar vanntank for enkel påfylling og programmerbar timer slik at du kan våkne til duften av nytraktet kaffe.

Veiledende pris: 1299,-

2. Brødrister: EAT7800
Brødristeren kommer med gjenoppvarming, tine- og pausefunksjon. Den er enkel å rengjøre med avtakbart smulebrett. Det følger også en egen nedtellingstimer, slik at du alltid vet når brødet er klart, et intuitivt LCD display med vidvinkel, og en funksjon hvor du selv velger hvor mørt en ristet toast skal være.

Veiledende pris: 799,-

3. Vannkoker: EEWA7800
Vannkoker med Smart Sense™ temperaturkontroll (50-100 grader), kraftig motor (2400W) og 1,7 liters kapasitet. Vannkokeren kommer også med turbofunksjon for kun en kopp, temperaturindikator under oppkoking, knapp for enhåndsåpning, 360 grader ledningsfri base, skjult varmeelement og LCD display.

Veiledende pris: 999,-

4. Stavmikser: ESTM7300S
Stavmikser med Truflow™ kniver for enestående kreasjoner. Stavmikseren kommer med 700W kraftig motor, turboknapp og 2 titaniumsdekte kniver som holder seg skarpe lenger enn rustfritt stål. Som tilbehør følger en spesialdesignet beholder for optimal ytelse.

Veiledende pris: 799.-

5. Blender: ESB7300BK
Blender med 4 avtakbare Truflow™ titanium kniver og 1,65 liters kanne i varmeresistent glass for håndtering varme og kalde temperaturer. Her får du også tilgang til forhåndsdefinerte programmer som puls, smoothie, isknusing og variabel hastighet. Blenderen kommer i rustfritt stål og 900 W kraftig motor.

Veiledende pris: 1299-

Save and share this post