Electrolux Newsroom Norway

Electrolux kåret til årets mest innovative merkevare

Photos

Electrolux gruppen har vunnet den prestisjefylte prisen, Plus X Award for «årets mest innovative merkevare». Dette er den mest prestisjefylte prisen fra Plus X Award og hedrer varemerkene som har gjort det best innenfor kategoriene innovasjon, kvalitet, design, brukervennlighet, funksjonalitet, ergonomi og bærekraftighet innenfor en produktkategori.

Tre Electrolux produkter vant Plus X-Award for årets produkt: Ergorapido støvsuger, den lekre ”Creative” frokostkolleksjon og Precision4safety dampstrykejern. I tillegg mottok støvsugeren UltraOne, håndstøvsugeren Rapido og kaffemaskinen Espira heder med kjøpsanbefaling fra Plus X.

Om Plus X Award

Med en internasjonal og uavhengig jury bestående av 25 bransjer, 22 profesjonelle samarbeidspartnere og et markedsføringsbudsjett på 25 millioner Euro, er Plus X Award i dag verdens største innovasjonspris for teknologi, sport og livsstil.

Prisene deles ut for innovativ teknologi, fremragende design og intelligent brukervennlighet. Produkter med enestående ergonomi, bærekraftige funksjoner, og bruk av høykvalitetsmaterialer med langvarig verdi blir hedret av Plus X Award.

Produkter fra 24 forskjellige teknologi, sport- og livsstilsbransjer er kvalifisert til å få det anerkjente godkjenningsstempelet fra Plus X Award.

Save and share this post