Electrolux Newsroom Norway

Nye luftrensere gjør hverdagen enklere for astmatikere og allergikere

Electrolux lanserer en ny serie med Oxygen™ luftrensere, designet for å forbedre innendørsklimaet. Forskning viser nemlig at miljøgiftnivået er to til fem ganger høyere innendørs, en skremmende statistikk for astmatikere og allergikere.

– Mindre enn 15 prosent av amerikanske og europeiske husholdninger har luftrensere, men likevel opplever mer enn tre fjerdedeler av disse problemer med sitt inneklima. To tredjedeler har minst ett familiemedlem som lider av allergi og astma, sier Nina Lorentzen, kategorisjef for små produkter i Electrolux Home Products Norway.

– Våre undersøkelser viser at én av fire forbrukere som ennå ikke har kjøpt en luftrenser er interessert i å gjøre det, og bevisstheten er økende. Vi har derfor utviklet et komplett utvalg av produkter for ulike behov, sier Lorentzen.

Toppmodellene er godkjent av California Air Resources Board og det svenske Astma-og Allergiforbund. I tillegg er alle modellene ”Energy Star”-sertifisert for sin energieffektivitet.

Luftrenseren består dessuten av et flertrinns filtreringssystem som effektivt fjerner lukt, allergener og andre luftbårne forurensende stoffer som støv, røyk, pollen, hår, muggsporer og organiske kjemikalier.

Luftrenseren inkluderer:

HEPA filter med 99,97% effektivitet
Plasmawave™ bryter ned lukt, allergener, kjemiske gasser og andre skadelige miljøgifter på et molekylært nivå, uten å produsere skadelig ozon.
Avansert absorberende Karbonfilter som fanger opp større partikler i luften og forlenger levetiden til HEPA-filteret.
CleanCel™ anti-mikrobielle belegg som begrenser videre utvikling av mikroorganismer som mugg, gjær, bakterier og sopp som samler seg i filteret.

En luftkvalitetssensor overvåker kontinuerlig kvaliteten på luften i rommet og justerer automatisk innstillingene for optimal ytelse. Den indikerer også kvaliteten på luften via et LED-lys på kontrollpanelet.

– Filtreringssystemet skaper et sunnere miljø for forbrukerne slik at man kan puste fritt, helt uten bekymringer, avslutter Lorentzen.

Save and share this post