Electrolux Newsroom Norway

Electrolux gir bort tidenes matopplevelse

Photos

Helikoptertur, unikt frilufts-matkurs med Terje Ness og et gourmetmåltid ved foten av Hallingskarvet. Kort oppsummert er dette hva som venter den heldige vinneren av konkurransen #Minlokalefavoritt

–Med konkurransen «Min Lokale Favoritt» ønsker vi å vekke matglede og inspirasjon hos det norske folk. Ved å dele lokalt inspirerte matretter i sosiale medier åpner man opp for å utvide horisonten i hjemmekjøkken over hele verden, sier Lena Wånemark, markedssjef i Electrolux Norge.

Konkurransen er inspirert av The Secret Ingredient, en global plattform utviklet av Electrolux for å utvide menneskers kulinariske kunnskap og ferdigheter. Her deler noen av verdens mest anerkjente mesterkokker sine «hemmelige triks» samtidig som man selv får muligheten til å dele egne tips og erfaringer.

–Verden er full av spennende råvarer, men vi må ikke glemme at Norge også har esktremt mye å by på. Med «Min Lokale Favoritt» håper vi å få se inspirerende matretter fra alle Norges kriker og kroker. Snart kan storfamilien i Kristiansand spise rein, tilberedt på ekte finnmarkvis, sier Wånemark.

En premie helt utenom det vanlige

Det skal lønne seg å røpe en kulinarisk hemmelighet denne høsten.

Sammen med tre utvalgte venner blir vinneren av konkurransen fraktet i helikopter fra Oslo til Geilo. Etter landing går ferden videre til Norsk Matglede, en av Norges mest kjente matfestivaler med fokus på lokale råvarer og kortreist mat.

Her blir de heldige møtt av mesterkokk Terje Ness som tar følget med på en minnerik matsafari før turen går vider til foten av Hallingskarvet med kanefart som transportmiddel. Der står en utendørs Pop Up-restaurant og et mobilt kjøkken klart til disposisjon. Sammen får man delta på et spennende matkurs i regi av Terje Ness som sammen med følget skal lage en deilig treretters middag, inspirert av vinnerretten i konkurransen..

Dagen avsluttes med helikoptertur tilbake til Oslo i høstskumringen.

–Vinneren får ikke bare en tur til en av Norges vakreste destinasjoner om høsten. Personen får også gleden av å gjenskape sin egen rett sammen med en mesterkokk i verdensklasse. For en som er glad i å lage mat må dette være en opplevelse han eller hun sent vil glemme. Nå gleder vi oss bare til å se alle bidragene, avslutter Wånemark.

Save and share this post