Electrolux Newsroom Norway

Electrolux topper liste over verdens mest bærekraftige selskaper

Electrolux har blitt kåret til “Industry Leader Household Durables” i RobecoSAMs årbok for bærekraft. Her rangeres bærekraft-prestasjoner blant 2 000 av verdens største selskaper.

Det er femte året på rad at RobecoSAM anerkjenner Electrolux som bransjeleder i denne årboken – en utmerkelse som overrekkes det beste selskapet i hver av de 59 ulike bransjene. RobecoSAM, som også gir ut bærekraftindeksen «Dow Jones» (DJSI), har målt selskapene basert på deres prestasjoner innen bærekraft i tre ulike kategorier: økonomi, miljø og sosialt.

–Bærekraft er en integrert del av Electrolux’ forretningsstrategi. Gjennom et omfattende engasjementsprogram over det siste året har vi definert klare prioriteringer for å sikre at vi fortsetter å prestere samtidig som vi gjør en forskjell for folk og ikke minst for planeten vår, sier Lena Wånemark, markedssjef i Electrolux.

–Vår største prioritet er å være mer effektive, å fortsette og minske energi- og vannforbruk i våre produkter og utvinne færre ressurser, tilføyer hun.

Electrolux fikk også prisen «Gold Class» som går til selskapene med høyest score i hver bransje.

Save and share this post