Electrolux Newsroom Norway

Ta oppvasken med rak rygg

Photos

AEG oppvaskmaskin

  AEG ComfortLift har en ergonomisk løftemekanisme som gjør at man ikke må bøye seg for å sette inn og ta ut oppvask fra maskinen.

– Denne funksjonen er den første i sitt slag på verdensmarkedet. Mange har kanskje opplevd kink og hekseskudd som følge av lasting og lossing av oppvask over tid. AEG ComfortLift har en ny funksjon som løfter det nedre stativet opp, slik at man slipper å bøye seg ned, forteller Lena Wånemark, markedssjef i AEG Norge.

AEG ComfortLift kommer med tre romslige kurver. AEG SoftGrip og SoftSpikes holder fine glass på plass for å unngå skader. Som tilbehør finnes en spesialdesignet glasskurv for vinglass og annet glass-servise i ulike størrelser. Den kan brukes i den nedre kurven i oppvaskmaskinen og passer til alle oppvaskmaskiner (60 og 45 cm).

Oppvaskmaskinen inngår i nye AEG Mastery Range. Flere detaljer om AEG ComfortLift finner du her.

Veiledende utsalgspris fra 13 860 kroner.

Save and share this post