Electrolux Newsroom Norway

Lanserer ny kjøkkenserie: Dette er AEG Mastery Range

Photos

AEG vinskap og vinkjølerVinskap fra AEG

En induksjonstopp med innebygd ventilator, markedets største stekebrett og SousVide-ovn med intervalldamp. AEG Mastery Range har alt du trenger og litt til.

Det er totalt tolv nye produkter i AEG Mastery Range som inneholder alt fra koketopper til dampovner, kombiskap og oppvaskmaskiner. Alle produktene kommer med innovative funksjoner som gjør hverdagen enklere.

–En av storfavorittene er AEG ComboHob, en induksjonstopp med integrert ventilator, forteller Lena Wånemark, markedssjef i AEG Norge. Denne fleksible løsningen gjør det enklere å innrede og gir et moderne og åpent preg på kjøkkenet.

AEG lanserer også den responsive platetoppen FullFit (90 cm). Den er designet for å gå i ett med benkeplaten. Med fire MaxiSense-soner for kaserollegjenkjenning og mulighet til å slå sammen to soner er dette den ultimate koketoppen for alle som liker å lage mat.

Lekre løsninger for ren luft

Dersom du er på utkikk etter en ventilator til taket har AEG nylig lansert en lekker variant i rustfritt stål og hvitt glass. Denne modellen kommer med H2H-funksjon som sørger for at ventilatoren skrur seg av og på automatisk. Ventilatoren kommer også med fjernkontroll.

AEG Mastery Range består også av en toppmoderne skråstilt vegghette for optimal plassutnyttelse. Dette er en lekker glassplate med touch-betjening og H2H-funksjon.

Lag mat som en proff

Nysgjerrig på matlaging med damp og SousVide? I AEGs Mastery Range finner du en rekke ovner med nye funksjoner som gjør det enklere å lage mat. Her får du ovner med intervalldamp, pyrolyse, steketermometer og LCD-skjerm med touch.

–Ovnen SenseCook har blant annet markedets største stekebrett. Dersom du har begrenset plass på kjøkkenet finnes også en kompakt utgave for 450 mm nisje, opplyser Wånemark.

Alle de nye ovnene kommer med responsivt kontrollhjul som lar deg justere tid, temperatur og ovnsfunksjon. Innstillingene for kontrollhjulet vises på LCD-skjermen. I Mastery Range finner du også en vakuumskuff som gir deg mulighet til å tilberede med SousVide-metoden.

Tetris i kjøleskapet og oppvaskmaskin med heis

Kombiskapet CustomFlex er en drøm for alle som liker å ha orden i skuffer og skap. Skapet har helt unike og fleksible beholdere til ulike matvarer som kan flyttes rundt slik det passer deg og familien.

–Alle dager er forskjellige og innholdet i kjøleskapet varierer deretter. Med dette skapet kan man for eksempel organisere innholdet etter en bestemt ukemeny eller plassere innholdet i strategisk rekkefølge fra frokost til kveldsmat, tipser Wånemark.

AEG har også utviklet verdens første helintegrerte oppvaskmaskin som lar deg heise den nedre kurven opp i riktig arbeidshøyde. Det betyr at du kan ta oppvask ut og inn av maskinen samtidig som du sparer deg for unødvendig belastning.

Kaffe avec

I tillegg til nye hvitevarer har lanserer AEG et praktisk og elegant vinskap med DynamicAir luftsirkulasjon som sikrer optimale lagringsforhold. Her kan du velge temperatur mellom 5 og 18 grader. Skapet har plass til 46 flasker (75 cl). Glasset er UV-beskyttet og med anti-vibrasjon kan du være sikker på at flaskene ligger trygt.

Ta også en titt på AEGs nye integrerte kaffemaskin med helautomatisk tilberedning av kaffebønner og malt kaffe. Maskinen kommer med melkeskummer, touch-skjerm og detaljerte innstillinger slik at du kan perfeksjonere din favorittkaffe.

Veiledende priser for AEG Mastery Range. 

 

Induksjonstopp (FullFit Pure Hob 90 cm):

Veiledende pris: 23 727 NOK

Induksjonstopp (Combo Hob):

Veiledende pris: 50 127 NOK

Kombidampovn (SteamPro):

Veiledende pris: 29 060 NOK

Ovn (SenseCook):

Veiledende pris: 21 060 NOK

Kompaktovn (SteamPro 450 mm):

Veiledende pris: 26 393 NOK

Integrert kaffemaskin:

Veiledende pris: 29 060 NOK

SousVide vakuumskuff:

Veiledende pris: 31 593 NOK

Integrert kombiskap (CustomFlex):

Veiledende pris: 18 393 NOK

AEG Vinkjøler:

Veiledende pris: 15 860 NOK

Integrert oppvaskmaskin (ComfortLift):

Veiledende pris: 21 727 NOK

Skråstilt vegghette:

Veiledende pris: 13 193 NOK

Takventilator i rustfritt stål: 

Veiledende pris: 33 593

 

 

Save and share this post