Electrolux Newsroom Norway

Ny trådløs støvsuger med ekstra mye kraft

Photos

Nye Electrolux UltraPower kan holde det gående i 95 minutter før den må lade. Det gir deg nok av tid til å gå over hele huset – minst én gang.

–Med ekstra lang batteritid, høy ytelse og smarte funksjoner kan det nesten ikke bli enklere å støvsuge, sier Nina Lorentzen, kategoriansvarlig i Electrolux.

Electrolux UltraPower er like effektiv som en vanlig støvsuger. Fordelen er at den er batteridrevet. Det betyr at man enkelt kan frakte den fra rom til rom uten å bytte støpsel underveis. Støvsugeren står helt av seg selv og har et moderne og klassisk design som ikke er sjenerende utenfor skapdørene.

Det er det kraftige batteriet som sørger for den lange driftstiden. UltraPower kommer nå med 28,8 volts litiumbatteri, 32,4 volts litiumbatteri og 32,4 volts HD litiumbatteri. Den maksimale gangtiden for disse er henholdsvis 75, 80 og 95 minutter.

UltraPower kommer også med LED-lys som gjør det enkelt å se støv i mørke kriker og kroker og et motorisert børstehode som sørger for dyp rengjøring av gulv, tepper og møbler.

Spekket med smarte funksjoner

180° EasySteer TM gjør det enkelt å manøvrere rundt hindringer, og med BrushRollClean™ kan man enkelt fjerne hår og fiber fra børstehodet ved hjelp av en pedal. Denne batteridrevne støvsugeren kommer dessuten med tre hastighetsinnstillinger (silent, normal og boost) for optimalt resultat på ulike underlag.

Moderne design og flotte farger

Det er ikke bare innsiden som teller. Som en del av lanseringen har Electrolux oppgradert designet for sin kraftigste håndholdte støvsuger. Nye UltraPower kommer nå i fargene Mineral Grey, Rasberry Red, Denim Blue, Iron Grey, Recycled Plastic, Titanium Blue og Soft Sand.

Electrolux UltraPower har en veiledende pris fra 2 699 kroner.

Save and share this post