Electrolux Newsroom Norway

AEG får toppscore i produkttester over hele Europa

Photos

AEG vaskemaskiner og tørketromler

AEGs nye vaskemaskiner og tørketromler blir anbefalt i flere europeiske land.

AEGs nye produktserie med vaskemaskiner og tørketromler har fått utmerkelsene «beste kjøp» og «best i test» i en rekke produkttester over hele Europa. Produktserien beviser at alle tekstiler kan vaskes og tørkes i maskin – selv på lav temperatur.

– AEG har alltid vært ledende innenfor utvikling av teknologi som gjør hverdagen enklere og bedre for folk flest. Vår nye vask- og tørkserie beviser at det er mulig å utvikle innovative og energibesparende løsninger som tar bedre vare på klær og tekstiler. Derfor er det spesielt hyggelig at produktene våre får anerkjennelse i produkttester på tvers av Europa, sier Lena Wånemark, markedssjef i AEG Norge.

AEGs nye vaskemaskiner gjør det nå mulig å vaske klær på enda lavere temperatur. Det er både skånsomt for klærne og energibesparende. Ullprogrammet til AEG har også fått tildelt den ypperste klassifiseringen fra The Woolmark Company, som innebærer at klær merket «kun håndvask» kan vaskes i maskinen.

For impregnert tøy og syntetiske og vannavstøtende tekstiler som Gore Tex har den nye 8000- serien til AEG et tørkeprogram som reaktiverer membranene i stoffet. Det gjør klærne vanntette, pustende og/eller vindtette. Dette er mulig fordi tørketrommelen bruker unike syklusbevegelser og lav temperatur. Resultatet blir at impregneringsegenskapene til tøyet bevares lenger.

Det nye ullprogrammet sørger for plaggene ikke krymper, samtidig som de bevarer sin opprinnelige fasong. Det unike silkeprogrammet tørker like godt som ved naturlig lufttørking – men tøyet blir mindre skrukkete.

Nedenfor følger en oversikt over forbrukertester hvor AEGs produkter har fått utmerkelser i løpet av 2017.

Test av vaskemaskiner:

Belgia: Achat, mai 2017, AEG 7000 frontmatet. Beste kjøp.

Italia: Altroconsumo, mai 2017, AEG 7000 frontmatet. Beste kjøp.

Nederland: Consumentengids, mars 2017, AEG 7000 frontmatet. Best i test.

Spania: Ocu Compra, mai 2017, AEG 7000 frontmatet. Beste kjøp.

Storbritannia: Which Magazine, mai 2017, AEG 7000 & 8000 frontmatet. Beste kjøp.

Storbritannia: Which Magazine, september 2017, AEG 6000 & 9000 frontmatet. Beste kjøp.

Test av tørketromler:

Belgia: Achat, september 2017, AEG 6000 & 8000 tørketromler med varmepumpeteknologi. Beste kjøp.

Tyskland: Haushalt und Garten Test/StiWa, oktober 2017, AEG 8000 kondenstørketrommel. Best i test.

Italia: Altroconsumo, september 2017, AEG 8000 kondenstørketrommel. Beste kjøp.

Portugal: Pro Teste, februar 2017, AEG 7000 & 8000 varmepumpe-trommel. Beste kjøp.

Spania: Ocu Compra, september 2017, AEG 8000 kondenstørketrommel. Beste kjøp.

Storbritannia: Which Magazine, september og oktober 2017, AEG 7000 varmepumpe-trommel. Beste kjøp.

Mer informasjon om produktene finner HER.

Save and share this post