Electrolux Newsroom Norway

Electrolux lanserer ovn med innebygget kamera

Photos

Electrolux lanserer markedets første «kameraovn» i Norge. Electrolux CombiSteam Pro Smart har et interaktivt kamera slik at du kan styre matlagingen fra mobil og nettbrett.

CombiSteam Pro Smart kommer med alle ovnsfunksjoner, inkludert damp og Sousvide. Prikken over i-en er at du kan styre matlagingen med en app tilpasset mobil og nettbrett. Via appen får du tilgang til hundrevis av oppskrifter og en handleliste som gjør planleggingen enklere enn noen gang.

– Kameraet er plassert ved håndtaket – og kobles til hjemmenettverket via WiFi. På den måten kan du strømme tilberedningsprosessen i sanntid, uten å være tilstede på kjøkkenet, forteller Lena Wånemark, markedssjef i Electrolux Home Products Norway.

Appen heter My Electrolux. Med den kan du både planlegge måltidet og starte tilberedningsprosessen uten å være på kjøkkenet. Du kan også regulere temperatur, dampnivå og andre funksjoner underveis. Med en enkel touchbetjening på mobilen responderer på instrukser umiddelbart.

Kommer med praktisk handleliste

Når du velger en oppskrift i My Electrolux App, får du ut en komplett handleliste. Appen sender også oppdateringer og varsler underveis ved behov. Oppskriftene er delt inn i kategorier som «sunne retter» og «spesielle anledninger». Den har også kategorier for ulike råvarer og tilberedningsteknikker. Appen henter inspirasjon fra Electrolux’ sosiale mediekanaler som du kan dele med venner.

Komplett multifunksjonsovn

I tillegg til varmluft, over- og undervarme og gratineringsfunksjon, kommer CombiSteam Pro Smart med alle dampfunksjoner for luftig bakst, sprø grønnsaker og saftig kjøtt med perfekt kjernetemperatur. Ovnen har også SousVide-funksjon.

– Vi vil gjøre det enklere å lage god mat. Denne nyvinningen løfter både tilberedningsprosessen og smaksopplevelsen til et nytt nivå, avslutter Wånemark.

Les mer om CombiSteam Pro Smart.

Save and share this post