Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux UltraOne – Bästa dammsugaren någonsin enligt Råd & Rön

Bilder

UltraOneUltraOneUltraOne

I det senaste numret av Råd & Rön publicerades ett omfattande test av dammsugare. Bäst i test blev Electrolux premiumdammsugare UltraOne som tog hem förstaplatsen med god marginal till närmaste konkurrent.

Electrolux lanserade UltraOne som sin bästa dammsugare på 90 år, ett påstående som bekräftades när Råd & Rön publicerade resultatet av sitt senaste dammsugartest. Enligt Råd & Rön har UltraOne den bästa dammupptagningen och sugförmågan bland alla dammsugare som var med i testet. Men det höga totalbetyget berodde  inte bara på att UltraOne var den mest kraftfulla dammsugaren i testet utan också den tystaste. Den sammantagna bedömningen gjorde att Electrolux UltraOne korades Bäst i test.

“Det samlade betyget blir 76, vilket är den bästa siffran någonsin för en dammsugare i ett Råd & Rön-test”

– Råd & Rön, juni 2009

Klicka här för att komma till produktsidan

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke