Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux kaffebryggare bäst i test

Bilder

EKF7000EKF7000EKF7000

Electrolux 7000-serie fortsätter att kamma hem toppbetyg. Tidigare under året fick vattenkokaren EEWA7000 bäst betyg i Smartsons test i Expressens Leva & Bo. Nu har turen kommit till syskonet kaffebryggaren EKF7000 som vann bäst i test i Testfaktas senaste kaffebryggartest.

Electrolux EKF7000 sattes på prov tillsammans med 7 andra kaffebryggare i ett test som utfördes på uppdrag av konsumentsiten Testfakta. Testet, som byggde på den europeiska standarden ECBC (European Coffee Brewing Center), jämförde kaffebryggarnas prestanda på ett flertal delmoment där Electrolux EKF7000 fick utmärkelserna “bäst i test” och “mest prisvärd”. Förutom bäst i test var Electrolux EKF7000 den snabbaste bryggaren i testet med en bryggtid på 4 minuter och 11 sekunder. EKF7000 var också den enda kaffebryggaren i testet utrustad med timerfunktion. Med timerfunktionen kan man ställa in när man vill att bryggningen ska sätta igång upp till 24 timmar framåt, t.ex. kan man vakna till doften av nybryggt kaffe; allt man behöver göra är att förbereda kaffebryggaren på kvällen och ställa in önskad tid för bryggstart på timern.

Rekommenderat ca. pris är 875 kr.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke