Electrolux Newsroom Sweden

COP15-barometern, den 15 december 2009

Bilder

Hans Stråberg dammsuger Köpenhamns tunnelbanaStråberg med DK eleverHans Stråberg i Köpenhamns tunnelbanaElectrolux dammsuger Köpenhamns tunnelbanaElectrolux intervjuarElectrolux intervjuar Electrolux intervjuar

Electrolux tar tempen på klimatkonferensen i Köpenhamn:

Denna kalla decemberdag var de långa köerna utanför Bella Center ett hett ämne då Electrolux frågade delegaterna vilka dagens viktigaste ämnen var och vilka förväntningar de hade på ett framtida klimatavtal. Kylan och väntetiderna till trots är det tydligt att förhandlingarna är på väg in en avgörande fas då öppningsceremonien, regeringschefernas ankomster och finansieringen av klimatavtalen var de mest aktuella ämnena. Guvernören och skådespelaren Arnold Schwarzeneggers deltagande i toppmötet var också på mångas läppar.

Om COP15-barometern:

Från den 14:e till den 18:e december tar metroXpress.dk i samarbete med Electrolux tempen på klimatförhandlingarna och dammsuger Bella Center på åsikter. 70-100 delegater och journalister frågas dagligen hur de tycker att förhandlingarna fortskrider och vad de anser är de hetaste ämnena för stunden.

COP15-barometern (OBS på danska)

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke