Electrolux Newsroom Sweden

UltraOne vann iF product design award

Bilder

UltraOneUltraOneUltraOne

Dammsugaren UltraOne har vunnit det prestigefulla designpriset iF product design award.  Nästan 2500 produkter från 39 olika länder deltog i tävlingen. UltraOne var en av de 778 produkter som blev belönad med iF product design award.

Premiumdammsugaren UltraOne lanserades under 2009. Sedan lanseringen har UltraOne fått “Bäst i test”-utmärkelser i inte mindre än fem länder:  Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tjeckien. I Sverige utnämnde Råd&Rön UltraOne till den bästa dammsugaren de någonsin testat.

Från mars till augusti 2010 kommer UltraOne och de andra prisvinnarna ställas ut på iF product design-utställningen i Hannover, Tyskland. Enligt iF, företaget bakom utmärkelsen, väntar man ca. 250 000 besökare under utställningsperioden. Från och med mars kommer UltraOne synas på iF:s hemsida och i en tryckt årsbok.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke