Electrolux Newsroom Sweden

Grattis Gustav Trägårdh – Årets Kock 2010

Bilder

Gustav Trägårdh vinnare Årets Kock 2010

Electrolux gratulerar Gustav Trägårdh, från restaurangen Basement i Göteborg, som tog hem segern i 2010 års upplaga av Årets Kock.

Årets Kock 2010 hade temat resursklokt. För Electrolux är också den kunskap som professionella kockar besitter en viktig och värdefull resurs. Electrolux är den  ledande vitvarutillverkaren som tillverkar både professionella produkter och produkter för hemmabruk. Därför kan vi använda det vi lär av köksproffsen i vår produktutveckling och på så sätt hjälpa vanliga användare nå nya nivåer i köket. Det är resursklokt agerande i alla led.

– ”Vi vill verkligen gratulera Gustav till hans vinst.” Säger Cecilia Öster, Kommunikationschef, Electrolux Professional. ”Kopplingen mellan professionell matlagning och det vi lagar hemma i köket har aldrig varit starkare. Tävlingens popularitet är ett bevis på det. Gustav kommer ha ett spännande år framför sig.”

Under tävlingen Årets Kock delade Electrolux ut priset för mest resursklok matlagning. Vinnare blev Linus Ström från Thörnströms Kök i Göteborg.

För mer info om Electrolux Professional, klicka här. För mer info om Årets Kock, klicka här.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke