Electrolux Newsroom Sweden

Äntligen har städning hamnat i den politiska hetluften – Electrolux gav partiledarna städningshandböcker

De senaste dagarna har städning på ett aldrig skådat sätt hamnat i den svenska politikens hetluft. För Electrolux, världens ledande dammsugarmärke, är detta glädjande nyheter. På fredagen besökte Electrolux företrädare därför riksdagen för att överlämna Electrolux städningshandbok Städa lätt och rätt till riksdagspartiernas partiledare.

”Äntligen har städning hamnat i den politiska hetluften. Det här har vi längtat efter sedan vi grundades 1919. Under tiden har vi lärt oss mycket om hur man städar lätt och rätt, vilket ju är just vad diskussionen handlar om. Detta är vårt bidrag i den diskussionen”, säger Mattias Rådström, nordisk PR-chef för Electrolux.

”För oss handlar frågan inte om RUT-avdragets vara eller icke vara. Det viktiga är inte vem som städar, utan att det städas. Och att den som städar har rätt utrustning – effektiva, ergonomiska och tysta dammsugare. Sådana dammsugare har Electrolux, och vi har dessutom under alla dessa år byggt upp en unik kunskap om städning. Där kan vi hjälpa till. Och det gör vi i vår städningshandbok. Oavsett vem som städar, så ska det vara så roligt och enkelt som möjligt att göra det”, avslutar Mattias Rådström.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke