Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux bakmaskin får fyra plus i Aftonbladets test

Bilder

EBM8000Bröd från EBM800Sött bröd från EBM8000

Aftonbladet genomförde nyligen en test av bakmaskiner där Electrolux bakmaskin EBM8000 fick fyra av fem plus. Electrolux återlanserade åttiotalsklassikern bakmaskinen under hösten 2009 med en av marknadens mest avancerade apparater för hemmabruk.

EBM8000 var den enda maskinen i testet som är specialdesignad för att baka kakor och desserter. Ett utdrag ur motiveringen för det höga betyget var:

” Det här är en påkostad och mångsidig maskin som inte bara bakar bröd utan även kokar sylt och fixar efterrätter. Det är den enda maskinen i testet som kommer med både brödform och en mindre form för kakor och desserter. Electrolux modell kräver ordentligt med plats på köksbänken men känns å andra sidan väldigt gedigen att arbeta med […]”

Electrolux EBM8000 levereras tillsammans med en receptsamling och en specialform för söta bröd och desserter. För mer information om bakmaskinen och goda recept, klicka här.

Rekommenderat cirkapris är 1895 kr.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke