Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux blir officiel partner för filmfestivalen i Cannes

Bilder

Cannes 2010

Tack vare Electrolux konsumentstudier vet vi att våra konsumenter använder matlagning som ett sätt att utmana sin kreativitet och skapa spännande sociala händelser i sina hem. För att sporra dem ytterligare har Electrolux gått in i ett partnersamarbete med filmfestivalen i Cannes – världens mest prestigfulla och glamorösa filmhändelse.

“Vi ser verkligen fram emot att vara med och skapa den magiska stämning som präglar Cannes och dela inspirationen med våra konsumenter”, säger Robert Jan Galema, Senior Vice President Product and Brand på Electrolux Major Appliances Europe. “vi hoppas kunna inspirera våra konsumenter att använda våra produkter till att skapa samma känsla i sina hem.”

“Många av våra konsumenter strävar efter samma livsstil som de ser på biodukarna och som stjärnorna har i Hollywood. Det kan vara allt från att ha på sig en glamorös klänning till att återskapa en middagsscen eller till och med en specifik måltid. Våra produkter hjälper dem att förverkliga deras ambitioner.” Fortsätter Galema.

“Vi har lyssnat till våra konsumenter för att förstå deras behov. Och de vill ha ett varumärke som stödjer deras kreativitet”, säger Alexander Darwazeh, Head of Brand and Marketing, Electrolux Major Appliances Europe. “Nu är det upp till oss att leva upp till den rollen genom att producera produkter som hjälper dem nå sina mål OCH genom att inspirera dem till att använda dem på nya och spännande sätt.”

Den här “dialogen” kommer att löpa genom många olika kanaler. “Eftersom det är omöjligt att ta alla våra konsumenter till Cannes, får vi ta Cannes till våra konsumenter!” Säger Neill Gannon, Director of Marketing Expertise, Electrolux Major Appliances Europe, som också är ansvarig för marknadskommunikation. “Electrolux konsumenter kommer att kunna uppleva Cannes genom att interagera med oss på event, i media och online.”

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke