Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux lanserar världens mest flexibla diskmaskin

Bilder

Framtill nu har diskmaskiner utvecklats baserade på att alla borddukningar ser likadana ut och att alla fyller diskmaskinen på exakt samma sätt. Electrolux har inför sin senaste generation, RealLife, i stället utgått från det faktum att konsumenternas behov är baserade på individuella preferenser. Den uppsjö av olika tallrikar, kastruller, bestick och glas som finns i det moderna köket är inte standardiserad och därför behövs en diskmaskin som är anpassad till ESF68070XR_013207vardagen och inte tvärtom.

”Det extra utrymmet och flexibiliteten i RealLife-diskmaskinen gör att du ska kunna diska även dina stora tallrikar och byttor”, säger Lotta Albihn, produktansvarig för disk på Electrolux, ”Efter tusentals hembesök och oberoende undersökningar har vi insett att tidigare generationer diskmaskiner, som baserats på en standard från 70-talet, har inte varit optimerade för dagens behov”.

Electrolux RealLife erbjuder upp till 10 liter mer lastkapacitet än vanliga diskmaskiner men är inte utvändigt större. Detta tillsammans med smarta utrymmeslösningar som justerbara korgar och anpassningsbara hyllor, gör att man nu kan diska saker som tidigare inte fått plats.

E_lux_home_miljo_rak_013717

Innovativ teknologi

För att garantera en optimal rengöring i en större yta har RealLife en dubbel satellitsprayarm. Hela sju månader las ner bara på att studera vattendistributionen för att se till att det alltid ska bli rent oavsett hur användaren fyller diskmaskinen.

RealLife-diskmaskinerna kommer också utrustade med den praktiska TimeBeam som projicerar återstående disktid på golvet vilket gör att man inte behöver öppna diskmaskinen för att se om disken är klar. (Detta kunde annars skapa problem eftersom den är så tyst att man inte kan avgöra om den är på eller ej med enbart hörseln.)

RealLife bidrar också till att dra ner elkonsumtionen då den är den enda diskmaskinen som automatiskt stänger av sig själv helt efter avslutad diskning.

Klicka här för att komma till produktsidan

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke