Electrolux Newsroom Sweden

Gröna städtips vinst för grön dammsugare

Bilder

UltraSilencer Green

Under april-maj anordnade Electrolux en tävling tillsammans med WWF-initiativet Minplanet.se där besökare på Minplanet.se hade chansen att vinna en UltraSilencer Green om de skickade in sina bästa gröna städtips. Responsen var stor och av hög kvalitet, vilket gjorde juryns arbete svårt. Men till slut hamnade vinsten hos Sandra Hautkamp som  med sina praktiska och konkreta tips vann juryns röster.

Sandras tips lyder:

“Ytdesinfektion: Blanda lika delar vinäger och vatten i en sprayflaska. Vill man ha en friskare doft kan man tillsätta några droppar färsk citronjuice. Använd sprayen i kök och badrum med gott samvete! För svårare fläckar på till exempel köksbänken: Droppa på citronjuice och låt verka några minuter. Strö över lite bakpulver och torka bort med en trasa.”

Sandra vann en Electrolux UltraSilencer Green som är gjord av 55 % återvunnen plast och är till 94 % återvinningsbar.

För fler gröna städtips från Minplanet.se, klicka här.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke