Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux Ergorapido – bäst i test enligt Råd & Rön

Bilder

I Råd & Rön nr 6 2010 publicerades ett test av sju handdammsugare där Electrolux Ergorapido kammade hem både bäst i test och andra plats. Ergorapido Plus fick ett totalbetyg på 54 i Råd & Röns dammsugartest vilket kan jämföras med de sämsta dammsugarna i testet som vardera fick 36 poäng.

Storebror Ergorapido Plus fick sällskap på pallen av lillebror Ergorapido som kom in på god andraplats med 50 poäng som totalbetyg i dammsugartestet.

Bäst-i-test-dammsugaren Ergorapido Plus lanserades hösten 2009 som en förbättrad och mer kraftfull version av den populärar designdammsugaren Ergorapido. Förutom den exklusiva orangea färgen som delas med UltraOne, en annan bäst-i-test-dammsugare från Electrolux, är Ergorapido Plus även utrustad med litiumbatterier som ger den högre prestanda under längre tid. Dessutom går den snabbare att ladda än vanliga Ergorapido.

Råd & Rön sammanfattar testet så här:

“Bäst i test bland handdammsugarna är Electrolux Ergorapido Plus med 54 i samlat betyg. Djurhår, liksom smulor och glas på hårt golv, avlägsnar den med beröm godkänt.”

p026105

Klicka här för att läsa mer om produkten

Ergorapido Plus var även nyligen med i ett projekt där konstnären Tobias Allanson skapade en inspirerande och häftig “testbana” för dammsugaren. Klicka här för att se videon när Ergorapido tar sig igenom banan.

Ergo_art_TopHeader_X3

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke