Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux utser bästa Ergorapidofotot i Almedalen

Almedalsveckan i Visby är på gång sedan i söndags, och även i år är Electrolux på plats för att berätta för politiker, journalister, opinionsbildare och allmänhet om Electrolux miljöarbete. Utgångspunkten i samtalen är Electrolux snygga dammsugare Ergorapido. Den som tar det bästa fotot på en Ergorapido och sprider över sociala medier, kan vinna den populära designdammsugaren.

Electrolux upprepar i år succén från förra årets Almedalsvecka, nämligen att medarbetare går runt i Visby med en Ergorapido-dammsugare var på axeln. Dessa snygga dammsugare har blivit en ingång för att på seminarier, mingel och debatter berätta om Electrolux produkter och miljöarbete. Nytt för i år att Ergorapido-dammsugarna har specialutformats för Almedalsveckan. För varje dag presenteras en version för det parti vars partiledare talar för dagen. Under måndagen presenterades alltså en vänsterpartiversion, under tisdagen en folkpartiversion, och så vidare.

Alla som är på plats i Almedalen och Visby kan också vinna en Ergorapido. Electrolux väljer varje dag ut det bästa fotot som någon har tagit på en Ergorapido i Almedalen och lagt upp på sin hemsida, blogg, Facebook, Twitter eller liknande och taggat “Ergorapido” och “Almedalen”. Så det är bara att bege sig ut i myllret av politiker, journalister, opinionsbildare och dammsugare, och knäppa en bild på dammsugaren som är så snygg att den alltid får vara med.

Läs mer om Electrolux succé i Almedalen 2009 här.

För mer information, kontakta

Mattias Rådstsröm, informationsansvarig för Electrolux i Norden: 070-868 70 45 eller Electrolux pressjour på+46 8 657 65 07 eller press@electrolux.com

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke