Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux brödrost är bäst i test

Bilder

I ett test som genomfördes av Testfakta under sommaren fick Electrolux brödrost EAT8000 betyget bäst i test och totalbetyget 4,0 av max 5.

EAT8000

Totalt medverkade åtta brödrostar i testet som gjordes i det brittiska testlaboratiret Intertek på uppdrag av Testfakta. Testet publicerades i DN under juli och Electrolux brödrost EAT8000 beskrivs så här:

“Testets bästa brödrost är Electrolux EAT8000. Den rostar gyllenbrunt och jämnt i alla omgångar av rostningen. Även upptiningsfunktionen, som tinar brödskivan från djupfryst och sedan rostar, gav ett bra resultat. De gummi­beklädda reglagen på Electrolux brödrost får gott betyg för lätthet att greppa.”

Läs DN:s artikel och ladda ner testet här

Läs mer om produkten här

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke