Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux utsett till Sveriges bästa säljföretag

Bilder

Stefan Lebrot tar emot priset.Stefan Lebrot och Pontus Schultz

Under The Sales Conference 2010, som hölls på Rival i Stockholm den 5 oktober 2010, utsågs Electrolux till Sveriges bästa säljföretag.

Initiativtagarna till det årliga evenemanget är Veckans Affärer och Prosales AB. Säljorganisationer från hela landet hade samlats för att inspireras och ta del av nya fakta och trender när det gäller försäljning. Stefan Lebrot, VD för Electrolux Hemprodukter, tog emot förstapriset på scenen.

Motiveringen löd:
”2010 års vinnare av Sveriges bästa säljorganisation är urbilden av det svenska säljdrivna företaget, med en corporate story som andas sälj, sälj, sälj, som lyckas skapa briljanta produkter och avancerat varumärkesarbete, utan att förlora sin säljande själ. Ett kultur som inte bara driver det egna bolaget utan även många andra framgångssagor i det svenska näringslivet. Årets vinnare har tagit en gammaldags kräng- och dängkultur med urbilden av dammsugarförsäljare som stoppar foten i dörren och förvandlat den till ett modernt säljdrivet företag – fortfarande i täten.”

”Det här är underbart roligt. Det är ett bevis för det vi egentligen redan vet. Vi arbetar hårt, vi är sanna mot oss själva i allt vi gör och vi lever efter Electrolux värderingar. Det tror jag är nyckeln till vår framgång”, säger Stefan Lebrot.

Andra pris gick till SEB Trygg Liv och tredjepriset till Proact IT. Övriga nominerade var: Husqvarna, Panaxia Security, Orc Software, BTS Group, Micronic Mydata, Swedish Match, TeliaSonera.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke