Electrolux Newsroom Sweden

Vac-from-the-sea prisbelönat

Bilder

Igår kväll vann Electrolux tillsammans med PR-byrån Prime guld i kategorin “årets B2B-kampanj” på årets Spinn-gala. Spinn är ett årligt pris som premierar de bästa svenska och nordiska PR-kampanjerna och drivs av branschföreningen PRECIS.

Electrolux var nominerad i kategorierna “årets B2B-kampanj, årets nordiska kampanj och årets konsumentkampanj -totalbudget under 1000 000” för kampanjerna Vac-from-the-sea respektive Silence Amplified.

Av de tre nomineringarna fick Vac-from-the-sea guld i kategorin “årets B2B-kampanj”.

De glada vinnarna

Om Vac-from-the-sea

I Stilla havet finns världens största flytande öar av plastskräp. Electrolux har samlat in plast från världshaven och tillverkat ett antal dammsugare av det insamlade materialet. Initiativet kallas ”Vac from the Sea” och syftar till att öka medvetenheten om problemet med plastavfallet, och samtidigt motverka bristen på återvunnen plast, som behövs för att tillverka gröna hushållsapparater.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke