Electrolux Newsroom Sweden

Grattis Tomas – Årets Kock 2011

Bilder

Tomas DiederichsenGrattisTomas!

Electrolux gratulerar Tomas Diederichsen, från Ulfsunda Slott, Bromma, som tog hem segern i 2011 års upplaga av Årets Kock.

För Electrolux är den kunskap som professionella kockar besitter en viktig och värdefull resurs. Electrolux är den ledande vitvarutillverkaren som tillverkar både professionella produkter och produkter för hemmabruk. Därför kan vi använda det vi lär av köksproffsen i vår produktutveckling och på så sätt hjälpa vanliga användare nå nya nivåer i köket. Årets Kock 2011 hade temat Hem till Gården.

– ”Vi vill verkligen gratulera Tomas till hans vinst, han kommer få ett spännande år.” Säger Cecilia Öster, Kommunikationschef, Electrolux Professional. ” Tekniken som finns i det professionella köket efterfrågas även hos konsumenterna. På så sätt kan även amatörkocken där hemma få en ”proffsigare” känsla i hemmaköket.

För mer info om Electrolux Professional, klicka här. För mer info om Årets Kock, klicka här.

För mer information kontakta:

PR-ansvarig Johanna Hallander,  johanna.hallander@electrolux.se, 08-738 76 52 eller 0733-55 06 61

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke