Electrolux Newsroom Sweden

Proframe ger nya dimensioner i köket – 3D-häll ger ökat djup i matlagningen

Bilder

proframe_high_fasade_kanterproframe_raka_kanterPremium 1689

Ramarna Proframe är de nya tillbehören som ingår i serien Premium 1689, där användarna erbjuds fler valmöjligheter att designa och skapa unika personliga köksmiljöer utan större ingrepp i snickerierna.

Samtida köksdesign använder mer och mer tredimensionalitet i olika former, till exempel arbetsbänkar i varierade höjder. Tidigare har det nödvändiga djupet satt begränsningar för användandet av inbyggnadshällar. Men med den nya eleganta lösningen Proframe från Husqvarna är det ett minne blott.

Den sparsmakade och minimalistiska ramen erbjuder nya installationsmöjligheter för konsumenterna. Genom den ökade flexibiliteten kan fler utforska nya och spännande designtrender.

”De nya 3D-ramarna för hällar erbjuder stor flexibilitet vid installationen eftersom man nu har möjligheten att installera hällen även ovanpå underbyggda kylskåp och diskmaskiner” säger Lotta Albihn på Electrolux.

Större hällar – samma dimensioner

De nya ramarna gör det möjligt för konsumenter att enkelt uppgradera till större hällar utan att behöva göra ingrepp i köksmöbeln eftersom de gör det möjligt att installera en 68cm häll i ett utrymme gjort för en 60cm häll. Dessutom är det med Proframe High möjligt att installera en häll på ställen som tidigare varit omöjliga som till exempel ovanför en diskmaskin. Proframe finns både med fasade och raka kanter och har ett rekommenderat pris på 3180 respektive 1950 kronor.

För mer information och bilder vänligen kontakta:

PR-ansvarig Johanna Hallander på tfn: 08-738 76 52 eller 0733-55 06 61, e-post: johanna.hallander@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke