Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux bland stjärnorna

Bilder

Cannes 1Cannes 2Cannes 3Cannes 4

Som officiell partner till filmfestivalen i Cannes följer Electrolux med bakom kulisserna på den legendariska och glamorösa filmfestivalen, en värld av film, mode och gourmetmat.

Under festivalen, som äger rum mellan den 11-22 maj kommer Electrolux att stötta mode-, mat- och livstilsrelaterade event. Målet är att inspirera konsumenter att utveckla sin egen kreativitet i hemmet.

“Vi ser verkligen fram emot att vara med och skapa den magiska stämning som präglar Cannes och dela inspirationen med våra konsumenter”, säger Robert Jan Galema, Senior Vice President Product and Brand på Electrolux Vitvaror Europa. “Vi hoppas kunna inspirera våra konsumenter att använda våra produkter till att skapa samma känsla i sina hem.“

Electrolux förser bland annat den stora öppningsgalan med catering samt  Electrolux dagliga luncher i närvaro av festivalens stjärnor. Maten som skapas av toppkockar kommer tilllagas på Electrolux professionella produkter. För att få kläderna att se fantastiska ut på röda mattan kommer även Electrolux tvättmaskiner och torktumlare finnas på plats.

Electrolux paviljong

Tillsammans med Cannesfestivalen kommer Electrolux också att ha en paviljong där aktiviteter som galamiddagar, presskonferenser och luncher kommer att hållas. Här kommer även finalen av ”Les Menu de Cannes” äga rum där ett lag från Frankrike och ett lag från Ryssland tävlar om att göra den bästa gourmetlunchen till festivaljuryn vars ordförande är Robert de Niro. Lagen består av en stylist, en designer och en kock som tillsammans skapar en gastronomisk upplevelse med hjälp av både Electrolux professionella och hemmaprodukter.

Bakom kulisserna

Samarbetet med Filmfestivalen i Cannes är en del av Electrolux pågående dialog med sina konsumenter. Man kommer att kunna följa Electrolux närvaro och följa med bakom kulisserna via event, online via hemsida och pressrum samt via sociala medier. Det som kommer visas är bland annat stylisternas arbete samt kockarnas förberedelser och matlagning.

”Vi kommer dagligen att rapportera från det som sker under Cannes, alltifrån kockarnas intensiva arbete i köken till den sista finishen innan stjärnorna kliver in på röda mattan” säger Mattias Rådström, kommunikationsansvarig för Electrolux i Norden.

För mer information och bilder vänligen kontakta: Johanna Hallander tfn. 08- 738 7652, 0733 – 55 06 61              e-mail: johanna.hallander@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke