Electrolux Newsroom Sweden

Source & Glacier – Den gröna vardagslyxen

Bilder

Image 1 S&GImage 2 S&GImage 3 S&G

Electrolux uppdaterar nu kyl- och frysskåp, Source & Glacier med ny modern design och fullhöga dörrar. Det stilrena formspråket skapar både harmoni och lyx i köket.

Inspirationen till den nya designen för Source & Glacier hämtas från det professionella köket. De har fullhöga dörrar, rena linjer och nya stabila handtag i borstat stål. Dörrarna är lätt välvda och i rostfritt utförande är skåpen antifingerprint-behandlade.

”Source & Glacier skapar vardagslyx samtidigt som vi tänker på miljön. Du kan välja mellan kolsyrat eller vanligt vatten, alltid fräscht och rätt tempererat.” säger Annika Kühner, produktchef på Electrolux. ”Tack vare kyltekniken MultiFlow får kylen högre luftfuktighet än standardskåp, vilket förhindrar att maten torkar ut och vissnar. För de allra känsligaste råvarorna som exempelvis jordgubbar ökar hållbarheten upp till flera dagar.”

För miljöns skull

Source & Glacier ger färskt, filtrerat vanligt eller kolsyrat vatten och färska isbitar direkt från dörren. Vatten i flaska har inte bara en negativ påverkan på miljön utan innehåller enligt Livsmedelsverket också mer bakterier än vårt fina svenska kranvatten som förutom att det är färskt är av hög kvalitet, billigt samt har minimal miljöpåverkan.

En kolsyrepatron ger mellan 50 – 80 liter vatten och har ett cirkapris på 100 kronor.

Source (ERES38820) och Glacier (EUFG29820) är 1810 mm höga, finns i vitt och rostfritt utförande med LCD-display och har energiklass A. Source har ett rekommenderat cirkapris på 16 195 kronor för vit och 17 195 kronor för rostfri och Glacier 16 595 kronor för vit,17 595 kronor för rostfri, finns i butik från och med maj.

För mer information och bilder vänligen kontakta: Johanna Hallander tfn. 08- 738 7652, 0733 – 55 06 61 e-mail: johanna.hallander@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke