Electrolux Newsroom Sweden

Inbyggd dammvippa gör städningen lättare

Bilder

Volta Dust & Gone 1Volta Dust & Gone 2Volta Dust & Gone 3Volta Dust & Gone 4

Med Voltas nya dammsugare JetMaxx Dust & Gone – med inbyggd dammvippa – är det nu möjligt att komma åt de mest svårtillgängliga skrymslen hemma. Att få bort dammet där det förut varit i stort sett omöjligt.

Volta lanserar nu företagets senaste innovation – en dammsugare med inbyggd och självrengörande dammvippa.

Det är i hörn, på hyllor och bakom element som det är svårast att få dammfritt. Det visar en kartläggning bland ledande städbolag med sammanlagt upp till 500 anställda som Volta genomfört.

Dammvippor vanliga städredskap
Knappt fyra av tio svenskar (37 procent) använder varje vecka dammtrasa för att göra rent och cirka en av sex (16 procent) använder dammvippor som ett komplement till dammsugaren. Det visar en undersökning från Volta. Dammvippor gör jobbet bäst på ömtåliga och svåråtkomliga ytor och utrymmen där det är besvärligt att damma med trasa och dammsugarmunstycket inte kommer åt.

JetMaxx Dust & Gone är en dammsugare som innehåller en självrengörande dammvippa, som förvaras inuti dammsugaren och återfår sin statiska laddning under tiden som dammsugaren används.

”Dust & Gone är ett unikt och patentskyddat rengöringskoncept. Tid är en bristvara och vi ägnar oss hellre åt att umgås med vänner och familj än åt hushållssysslor. Vi vill också vara säkra på att dammet tas om hand på ett hygiensikt sätt. Med Dust & Gone löser vi allt detta – städningen blir effektivare, bekvämare och dessutom försvinner dammet omedelbart och hygieniskt in i dammsugaren”, säger Cecilia Gustavsson, produktchef på Volta.

JetMaxx Dust & Gone finns nu tillgänglig i butik och har ett rekommenderat cirkapris på 1 775 kronor.

För mer information om JetMaxx Dust & Gone kontakta:

Johanna Hallander, PR-ansvarig Volta Sverige: 0733-55 06 61, johanna.hallander@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke