Electrolux Newsroom Sweden

Bröllopspresenten – ett klurigt inköp

Bilder

Ergorapido Special image 1Ergorapido Special image 2Ergorapido Special image 3Ergorapido Special image 4

Electrolux lanserar nu en bröllopsversion av stilikonen Ergorapido. Den kommer i två nya utföranden som är särskilt framtagna för denna speciella dag.

Det är ofta svårt att hitta den rätta presenten till paret som ska gifta sig. Ambitionen är att ge något speciellt med mycket tanke bakom. Helst något som ska bli sparat, ihågkommet och välanvänt. Men så är inte alltid fallet och att hitta den perfekta presenten skapar stress och kan bli allt annat än roligt.

”Det kan vara svårt att träffa rätt om du inte känner brudparets stil och hem så väl. Man vill ju inte köpa något som hamnar längst in i skåpen. Ergorapido Special passar de flesta och kommer att bli en välanvänd present” säger Cecilia Gustavsson, Product Line Manager Floor Care på Electrolux i Sverige.

Praktisk och elegant

Det nya utförandet av Ergorapido Special har en guldfärgad dammbehållare med spegeleffekt och kommer i två nya färger; Pearl white och Passion red. Även förpackningen har en ny design med tryckt rosett så den kan ges som gåva direkt. Den är funktionell, lätt att hantera och passar in i alla hem tack vare sin enkla, stilfulla design. LED-ljuset i munstycket hjälper till att lysa upp under soffor och i skrymslen så man ser ordentligt och inte missar något.

Ergorapido Special har ett rekommenderat cirkapris på ca 1 825 kr.

En app som hjälper gästerna

Electrolux och Bröllopstorget har tagit fram en Facebook-applikation där brudparen själva kan registrera sin önskelista och dela den med sina gäster. De fyller helt enkelt i vad de önskar sig och vänner kan markera vad på listan de vill köpa. Då får brudparet precis vad de behöver och slipper dubbletter.

För mer information och bilder vänligen kontakta: Johanna Hallander tfn. 08- 738 76 52, 0733 – 55 06 61 e-mail: johanna.hallander@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke