Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux och brittiska Jaeger gör filmfestivalen i Cannes 2011 till den mest glamourösa hittills

Bilder

Jaeger Electrolux 1Jaeger Electrolux 2CannesCannes Electrolux

Under filmfestivalen i Cannes 2011 samarbetar Electrolux med det brittiska modevarumärket Jaeger. Tillsammans visar de hur man själv kan skapa glamouren från Cannes med professionella knep och styling.

Electrolux gäster kan med Jaegers vår/sommarkollektion 2011  få stilfulla looks för alla röda mattan-ögonblick under den tolv dagar långa festivalen. Tack vare Electrolux produkter är kollektionen alltid fräsch och fri från skynklor.

”Vi är väldigt glada över samarbetet med Electrolux under filmfestivalen i Cannes. Deras kunskap och teknik håller kläderna i perfekt skick och vår design kommer att göra gästerna glamourösa helt i anda med festivalen.” säger Belinda Earl, Jaeger’s Group Chief Executive.

Salon Martha

Electrolux och Jaeger kommer tillsammans att ha hand om Salon Martha lokaliserad på bottenvåningen på lyxiga Majestic Hotel. Utvalda gäster kommer där att få demonstrationer av olika stylingknep och Electrolux visar hur man med hjälp av deras utrustning lätt kan ta hand om de mest känsliga plaggen och accessoarerna. Gästerna kommer också att ha möjligheten att lämna in sina kläder till  Salon Martha för att snabbt få tillbaka dom uppfräschade.

Röda mattan-stylisten

Elextrolux och Jaeger samarbetar tillsammans med stylisten Patricio Lagos som har lång erfarenhet av att klä celebriteter. Med en bakgrund inom kostymdesign och uppdrag för film, tv och reklam har han den rätta känslan för den här typen av glamorösa uppdrag.

”Jag har haft nöjet att styla celebriteter för deras röda mattan-ögonblick under flera säsonger av filmfestivalen i Cannes. Ser framemot att jobba tillsammans med Electrolux fantastiska teknik och Jaegers vackra kollektion och använda min erfarenhet för att visa gästerna hur de kan skapa en filmstjärnelook.” säger Patricio Lagos.

Salon Martha kommer att vara öppet mellan 12-22 maj.

För mer information och bilder vänligen kontakta: Johanna Hallander tfn.

08- 738 7652, 0733 – 55 06 61 e-mail: johanna.hallander@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke