Electrolux Newsroom Sweden

Gratisätarrapporten – Electrolux mattrender i Almedalen 2011

Bilder

Electrolux Almedalen 2011 Gratisätarrapporten

I anslutning till årets Almedalsvecka i Visby har Electrolux presenterat en ny rapport om politikerveckans mattrender.

Almedalsveckan handlar inte bara om politik, samtal och nätverkande. En viktig roll spelar också den mat och dryck som ramar in veckans aktiviteter. Almedalsveckan är fantastisk för alla som tycker om att njuta både intressanta idéer och god mat. Mycket har skrivits om Almedalsveckan som fenomen, men fram till nu har ingen kartlagt och beskrivit denna så avgörande del.
I Gratisätarrapporten 2011 presenterar vi några av de stora trender som Electrolux ser i hemmen och på restauranger just nu. Men vi har också intervjuat några av de största arrangörerna under Almedalsveckan 2011, för att se vilka trenderna är på mingelborden under årets vecka, och hur dessa anknyter till större köks- och hemmatrender? Kort sagt, hur ser gratisätandet ut i Almedalen den här veckan?
Vill du läsa mer om mattrenderna under Almedalsveckan 2011 kan du läsa rapporten i sin helhet här:

För mer information kontakta presschef Erik Zsiga på 0739-62 42 16 eller erik.zsiga@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke