Electrolux Newsroom Sweden

Ribbon av Enzo Kocak – finalist i Electrolux Design Lab 2011

Watch on YouTube

Ribbon

Land: Australien
Designer: Enzo Kocak
Skola: Monash University

Ribbon är en allt-i-ett kokplatta, uppvärmningsanordning och kylare för portabelt bruk. Dess unika form och flexibilitet gör att den går att vira runt ett kärl som innehåller mat eller dryck som du antingen vill värma eller kyla ner. Den svarta sidan ger värme och den vita sidan kyler. Du kan rulla ihop den, vika ihop den och t o m pussla ihop flera och använda som en kokplatta. Kontrollen är placerad på sidan och är lätt att använda. Det termoelektriska uppladdningsbara cellbatteriet kan vända laddningsprocessen – när den inte används konverterar cellerna överskottsvärmen tillbaka till elektricitet.

ribbon

Save and share this post