Electrolux Newsroom Sweden

Salvé Bagel Toaster av Kent Madden – finalist i Electrolux Design Lab 2011

Se den här filmen på YouTube

Salvé Bagel Toaster

Land: Kanada
Designer: Kent Madden
Skola: Carleton University

Den portabla bagelrostaren är speciellt gjord för de som inte riktigt har tid för frukost på mornarna. Placera en bagel i rostaren så börjar den automatiskt att rotera. När du tycker att den rostat färdigt är det bara att plocka ur bageln och avnjuta den. Bagelrostaren är energieffektiv och drivs av ett kristallbaserat högenergibatteri som konverterar socker till energi men kan också laddas via en keramisk docka på en induktionshäll. Nu finns det inga ursäkter att missa dagens viktigaste måltid!

20_salve-bagel-toaster-kent-madden-carleton-university-kanada

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke