Electrolux Newsroom Sweden

Mobile Induction Heat Plate av Tommi Moilanen – finalist i Electrolux Design Lab 2011

Se den här filmen på YouTube

Mobile Induction Heat Plate

Land: Finland
Designer: Tommi Moilanen,
Skola: Aalto University School of Art and Design

Den här smarta induktionskokplattan är en bra kompaktlösning för de som ofta är på språng. Placera kokplattan var du vill och kopla ihop den med din smartphone för att få en barnsäker fjärrkontroll. Smartphone-appen är designad att användas med intelligenta matförpackningar där NFC-etiketter ger instruktioner om tillagningen. Appen har också ett minne som intuitivt kommer ihåg allt du tillagat. Induktionsplattan har en högglansig svart och vit design med ett trähandtag som gör den lätt att bära och stoppa undan och kan dessutom hängas upp när batteriet laddas. Denna kokplatta är het på alla plan!

9_mobile-induction-heat-plate-tommi-moilanen-aalto-university-school-of-art-and-design-finnland

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke