Electrolux Newsroom Sweden

Onda Portable Microwave av Matthew Schwartz – finalist i Electrolux Design Lab 2011

Se den här filmen på YouTube

Onda Portable Microwave

Land: USA
Designer: Matthew Schwartz
Skola: California State University Long Beach

Mikrovågsugnen Onda är portabel och en smart variant av en hushållspparat som introducerades i hemmen redan 1955. Precis som vid det traditionella användandet av dessa ugnar placeras även här färdigmat i förpackningar som sedan värms upp av mikrovågor. Onda är en handhållen apparat som glids på förpackningen och förpackingens aluminiuminteriör skapar en kretskoppling när förpackningen bryts. Onda drivs av pappersbatterier och är smart, enkel, portabel och ekovänlig. Onda kommer i en mängd olika färger.

13_onda-microwave-matthew-schwartz-california-state-university-long-beach-usa

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke