Electrolux Newsroom Sweden

Portable Spot Cleaner av Adrian Mankovecky – finalist i Electrolux Design Lab 2011

Se den här filmen på YouTube

Portable Spot Cleaner

Land: Slovakien
Designer: Adrian Mankovecky
Skola: Academy of Fine Arts and Design Bratislava

En efterlängtad uppfinning för alla frekventa resenärer, oavsett om du är en backpacker eller en affärsresenär, är denna portabla tvättmaskin ett under. Den har fyra förinstallerade tvättprogram som gör användandet snabbt och enkelt. Dra isär de två magnetiska delarna och placera på vardera sida om plagget där fläcken eller doften du vill få bort sitter och välj ett passande tvättprogram. Maskinen gör jobbet med hjälp av negativa joner och ånga. Den drivs av kristallbaserade högenergibatterier som konverterar socker till energi och du kan använda den varsomhelst i hela världen.

16_portable-washing-machine-adrian-mankoveckyacademy-of-fine-arts-and-design-bratislava-slowakai

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke