Electrolux Newsroom Sweden

Hur mycket ska Electrolux donera till marinforskning? Du bestämmer

Bilder

Vac from the SeaAlgalita logo

Du kan bidra till en renare värld genom att välja en dammsugare från Electrolux Green Range när du köper en. För varje såld dammsugare går 1,5% av försäljningen oavkortat till miljöorganisationerna Algalita och 5 Gyres för att stödja deras forskningsarbete om plastens miljöpåverkan på det marina livet. Samarbetet är en fortsättning av projektet Vac from the Sea och Electrolux åtagande att uppmärksamma plastföroreningarna i våra världshav.

Nu kan du även göra skillnad genom en insats på facebook.

vacmap-june17-2

Vi vill göra det lättare för fler att delta i kampen mot plastföroreningar genom en kampanj på facebook. Mellan 1:a september och 30:e oktober kommer vi att donera 1 euro för varje ny like som dyker upp på Vac from the Sea’s facebooksida. Pengarna kommer att gå till Algalitas och dess samarbetspartners 5Gyres fortsatta arbete och forskning genom att samla in vattenprover från världshaven samt analysera plastföroreningar och dess påverkan på marint liv.

Små steg leder till stora förändringar. Nu kan alla vara en del av förändringen och bestämma storleken på denna donation.

Gå in här.

För ytterligare information vänligen kontakta: Johanna Hallander tfn. 08-738 76 52, 0733–55 06 61 e-mail: johanna.hallander@electrolux.se

webbanner_vfts_facebook_0830-kopia

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke