Electrolux Newsroom Sweden

Apple Green eller Aqua Blue?

Bilder

Electrolux Ergospace samtliga färgerElectrolux Ergospace Ice WhiteElectrolux Ergospace Watermelon RedElectrolux Ergospace Aqua BlueElectrolux Ergospace OrangeElectrolux Ergospace Apple GreenElectrolux Ergospace Antique GreyElectrolux Ergospace Ergoshock

– Electrolux smidigaste dammsugare med extra lång räckvidd kommer nu i nya färger

Produktfördelar som 13 meter räckvidd och en kompakt form för enklare förvaring har gjort Ergospacepopulär. Nu är lanserar Electrolux 6 nya färger utvalda utifrån konsumentinsikt och rådande färgtrender.

Extra lång räckvidd                 

Du behöver inte längre vara orolig för att behöva avbryta dammsugningen när du byter rum, den  9 meter långa sladden gör att du slipper koppla in och ut ur eluttagen. Den extra långa dammsugarslangen gör det möjligt att nå tidigare svåra ställen som trappor, bakom och ovanpå  möbler. Med andra ord får du mer flexibel städning med endast ett eluttag. Dessutom är dammsugaren förvånadsvärt liten och är enkel att förvara.

Ergoshock™ för varsam dammsugning och smart förvaring

Ergospace design karakteriseras av Ergoshock™, en smart stötfångare och samtidigt ett förvaringsverktyg. Stötfångaren gör att dammsugaren är varsam mot möbler, väggar och dörrkarmar. När du har dammsugit färdigt använder du den elastiska stötfångaren till att förvara dammsugarslangen. Den är inte bara praktisk, den tar också mindre plats och ger dammsugaren en renare och sportigare look.

Sportiga färger
Ergospace finns nu i 6 nya färger och utföranden. Färgerna togs fram av Electrolux designteam under ledning av Pia Ringholm, senior designer på Electrolux. Färgvalen baseras på konsumentinstikt som är en viktig del i Electrolux produktutveckling samt på rådande trender.

–       Innan Ergospace designuppdatering hade den vita detaljer. Jag valde att ta bort dem och istället göra hela dammsugaren i en färg, vilket skapar en mer sofistikerad och balanserad look. Färgvalen består av klassiskt eleganta färger som vit, svart, grå, samt  flera pigga och klara  färger som Apple Green, Aqua Blue, Watermelon Red och Orange Red. De senare färgerna ger dammsugaren en ung och sportig look och är helt unika för Ergospace, berättar Pia Ringholm, senior designer på Electrolux.

Detta är de nya Ergospace-färgerna:  Orange Red, Aqua Blue, Apple Green, Ice White, Antique Grey, Watermelon red och Ebony Black (Green Range)

Produktfakta

  • 13 meter räckvidd
  • 9 meter sladd
  • 1800W-2200W
  • Filter HEPA 12
  • 3-i-1 munstycke som förvaras inuti dammsugaren
  • Ergoshock™ stötfångare och förvaring
  • Skonsamma gummihjul

Ergospace har ett rekommenderat pris från 1595 kr och finns nu i butik.

Högupplösta bilder finns här.

För mer information och vänligen kontakta,  Johanna Hallander, PR-ansvarig Electrolux HemProdukter på  tfn 08 – 738 76 52 eller 0733- 55 06 61, e-post johanna.hallander@electrolux.se,

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke