Electrolux Newsroom Sweden

The Cube by Electrolux kommer till Italien

Bilder

The Cube by Electrolux öppnar i Milano den 19:e december 2011 och finns på plats till och med den 26:e april 2012. Detta exklusiva middagskoncept för samman några av Italiens bästa kockar. Gästerna får en magnifik utsikt över Piazza del Duomo och en gastronomisk upplevelse som de aldrig glömmer.

Tommaso Arrigoni och Eros Picco är de två Michelinbelönta stjärnkockarna som inleder det roterande team av prisbelönta kockar. Samtliga kommer att göra innovativa menyer och addera sin personlighet till kuben. Kockarna delar med sig av egna professionella tips och knep för middagsbjudningar och inspirerar gästerna att själva tänja på de kreativa gränserna inom matlagning.

Electrolux vill att gästerna ska njuta av det gastronomiska äventyret som presenteras i en annorlunda miljö. The Cube by Electrolux har plats för 18 gäster åt gången så både luncher och middagar sker i ett litet sällskap och ger en intim känsla. Upplevelsen överraskar och inspirerar med fantastiska smaker och idéer.

En extraordinär middagsupplevelse och stjärnkockarnas egna tips

“The Cube by Electrolux erbjuder gästerna en underbar och ovanlig matupplevelse. Medan de njuter av middagen vill vi också ge dem möjligheten att interagera och få tips av världens främsta kockar som vi har nöjet att samarbeta med genom Electrolux Professional. 50% av världens Michelinbelönta restauranger använder våra produkter och vi vill visa människor att det inte behöver vara dyrt eller svårt att skapa nya matupplevelser hemma.” säger Olivia Kaye, Experiential Manager Electrolux.

Avancerad arkitektur möjliggör nya vyer

Den transparanta och semi-transparanta strukturen på kuben ger en enorm vy över Milanos hjärta, Piazza del Duomo som domineras av den magnifika katedralen. Det 140 kvadratmeter stora utrymmet kommer att vara helt öppet när gästerna anländer och ger maximal utsikt utan störande inslag. När det är dags att äta sänks det dolda bordet ner från taket för att sedan hissas upp igen efter middagen.

Boka plats i kuben

The Cube by Electrolux i Milano är öppen varje dag.

Vardagar Lunch: 13:00-15:30 Middag: 21:00-24:00

Brunch serveras på helgerna.

Reservation är nödvändig för alla dagar.

Priser inklusive dryckspaket: Lunch: €200. Middag: €275

Bokning sker här

Platser släpps varje måndag klockan 9 och går att boka tre veckor i förväg.
Adress: Via Ugo Foscolo 1, 20120, Milano

Högupplösta bilder kan laddas ner här

Mer information om The Cube by Electrolux här

För ytterligare information och bilder, vänligen kontakta: Johanna Hallander tfn. 08-738 76 52, 0733–55 06 61, e-mail: johanna.hallander@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke