Electrolux Newsroom Sweden

Grattis Klas Lindberg – Årets kock 2012

Bilder

Electrolux gratulerar Klas Lindberg från Klas Lindberg Mat & Vin, Stockholm som tog hem segern i 2012 års upplaga av Årets Kock.

Professionella kockar besitter viktig och värdefull kunskap som är en resurs för Electrolux. Det köksproffsen lär oss används i vår produktutveckling och på så sätt hjälper vi våra konsumenter att nå nya nivåer i köket. Det gör Electrolux till den ledande vitvarutillverkaren när det gäller både professionella produkter och produkter för hemmabruk.

010 048 052

– Stort grattis Klas! Electrolux gratulerar vinnaren, Klas Lindberg, av Årets Kock 2012! Som huvudsponsor till Årets Kock känner Electrolux stor glädje och stolthet. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Klas i vår ständiga strävan att utveckla innovativa produkter och lösningar för såväl hushåll som professionella kunder. Electrolux fokuserar på att, utifrån kundinsikt, ta fram innovativa produkter designade med omtanke på användaren och vår miljö. Vi sponsrar Årets Kock för att vi tillsammans med dagens främsta kockar vill inspirera våra kunder till glädjefylld och kreativ matlagning, samt vara en del av gastronomiska Sverige, säger Marcus Örnmark, Marketing Manager, Nordic region, Electrolux Professional.

014

För mer info om Electrolux Professional, klicka här. För mer info om Årets Kock, klicka här.

För ytterligare information vänligen kontakta:

PR-ansvarig Johanna Hallander,  johanna.hallander@electrolux.se, 08-738 76 52 eller 0733-55 06 61

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke