Electrolux Newsroom Sweden

Klas Lindberg tar plats i The Cube

Bilder

Klas Lindberg utsågs till vinnare av Årets kock 2012 av en jury med Fredrik Eriksson i spetsen.  Han har arbetat med Electrolux Professional köksutrustning sedan välrenommerade PM & Vänner i Växjö och har även ett hemmakök från Electrolux. Samarbetet har vuxit i samband med att han blev medlem i Svenska Kocklandslaget, bland annat har han tävlat för laget i Electrolux Nordic Friendly Challenge och förlade hela sin träning inför  Årets Kock (både  2011 och 2012) i Framtidens kök på Electrolux huvudkontor i Stockholm.

”Framgångarna grundar sig antagligen på hans naturliga iver, entusiasm och upptäckarglädje när det handlar om allt som har med mat att göra.” – TT Spektra

Klas är en är stolt smålänning som blev intresserad av mat redan under mellanstadiet. Sedan dess har intresset bara vuxit. Kontrasten mellan första jobbet med julbord till L`Arpège i Paris är enorm. Det omedelbara och konkreta med att vara kock och att man använder händerna är det han tycker mest om med yrket. Klas matlagning är genomtänkt, enkel och med mycket smak.

Bokningsinformation
Klas Lindberg kommer att ansvara för menyn i The Cube under perioden 2-22/7. För att boka bord, maila hit eller ring 070-938 48 63.

För mer information vänligen kontakta: Gabriella Picano, tfn +46 (0) 722 309 419, e-mail: gabriella.picano@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke