Electrolux Newsroom Sweden

Vi välkomnar Sat Bains till The Cube

Bilder

Sat Bains och hans team på restaurangen Sat Bains with Rooms i Nottingham stöttas av Electrolux produkter i köket dagligen. Sedan Sat öppnade restaurangen år 2002 har han samlat på sig 2 Michelin-stjärnor, den högsta utmärkelsen 5 rosettes av AA samt betygsatts med 9 av 10 i the Good Food Guide.

Sat har länge värnat om lokalproducerad mat av hög kvalitet på sin meny. Han har deltagit på många internationella kongresser där han genom sina rätter satt den engelska regionen East Midlands på den gastronomiska kartan. Sat Bains with Rooms belönades med stadens första stjärna i Guide Michelin år 2003, och den andra år 2010.

“Storbritanniens mest uppfinningsrika kock sedan Heston Blumenthal” – The Telegraph

Bokningsinformation
Sat Bains kommer att ansvara för menyn i The Cube under perioden 23-29/7. För att boka bord, maila hit eller ring 070-938 48 63.

För mer information vänligen kontakta: Gabriella Picano, tfn +46 (0) 722 309 419, e-mail: gabriella.picano@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke