Electrolux Newsroom Sweden

Kungliga Operan bjuder på smakprov i The Cube by Electrolux

Bilder

När det gäller en gastronomisk upplevelse är det inte bara maten och smaken som är det viktiga, även övriga sinnen spelar sin roll för att bidra till det totala intrycket.  Många anser att exempelvis musik kan vara ett element som förhöjer totalupplevelsen av en måltid. Detta har Kungliga Operan och Electrolux tagit fasta på, när de bjuder på smakprov från Operans höstrepertoar i The Cube by Electrolux.

Mellan den 30 augusti och 2 september har de som bokat en middag i The Cube by Electrolux chansen att få ett smakprov från Kungliga Operans höstrepertoar. En artist kommer att sjunga för gästerna kort innan de sätter sig till bords.

– Upplevelsen av fantastisk mat kan gärna kombineras med opera på hög konstnärlig nivå och flätas samman till en häftig totalupplevelse, säger Operans vd Birgitta Svendén. De som aldrig besökt Operan kanske inte vet vad de går miste om, och vi vill öppna ögonen för dem genom att erbjuda dem ett smakprov från vår breda repertoar.

The Cube by Electrolux är ett temporärt gastronomiskt koncept placerat på Kungliga Operans tak. Under perioden 18 juni-21 oktober finns chansen att testa på några av landets främsta kockars menyer på en unik plats. De handplockade stjärnkockarna har specialkomponerat sina menyer för The Cube och all mat tillagas på de allra senaste Electroluxprodukterna, både professionella och för hemmabruk. Köket är öppet och väl synligt så att du som gäst kommer väldigt nära kocken under matlagningen. Kockarnas tips och råd förmedlas till gästerna under middagen för att sedan kunna användas som inspiration hemma.

Bokningsinformation The Cube by Electrolux
Lunchsittningen är mellan kl 12.00 och ca 14.30 och middagssittningen är mellan kl 19.00 och ca 23.30.

Ett lunchkuvert inklusive dryckespaket kostar 1 450 sek och middagskuvert inklusive dryckespaket kostar 2 600 sek.

För att boka, ring 070-938 48 63, maila cubestockholm@electroluxmail.com eller gå in på www.electrolux.se/cube/stockholm

Kungliga Operan är Sveriges nationalscen för opera och balett och det har den varit sedan den 18 januari 1773. Kontakt: Torbjörn Eriksson, press- och informationschef, 08-791 43 30 eller torbjorn.eriksson@operan.se

 

För mer information om The Cube by Electrolux, vänligen kontakta Gabriella Picano, PR-ansvarig Sverige, + 46 (0) 722-309 419 eller gabriella.picano@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke