Electrolux Newsroom Sweden

Stefano Catenacci lagar mat i The Cube

Bilder

Stefano Catenacci är sedan 1996 kökschef på Operakällaren och ansvarig för alla banketter och galamiddagar som serveras på Kungliga slottet. I Operakällarens kök hittar man utrustning från Electrolux Professional  som också  är leverantör av det nya köket till Stallmästaregården som är en del av Nobis-gruppen. 

Stefano inledde sin kockkarriär som 14-åring i köket på föräldrarnas italienska resturang ”Caina” i Stockholm. Efter det har inga alternativ till kockyrket varit aktuellt. Han fick äran att ansvara för Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel Westlings bröllopsmiddag 19 juni 2010 på Stockholms Slott. Nyligen beslutade även Kungen att utse honom till Hovtraktör. 

Stefano är även delägare i Nobis AB, moderbolag till Operakällaren sedan 2001.

I dag samlas här gäster som förstås vill känna en fläkt av det förflutna, men som samtidigt knappast söker en dammig, konservativ, matlagning. Kökschefen Stefano Catenacci klarar balansgången strålande.”  – Krogkommissionen, DN på stan

Bokningsinformation
Stefano Catenacci kommer att gästa The Cube by Electrolux i Stockholm den 27/8-4/9. För att boka bord, maila hit eller ring 070-938 48 63.

För mer information vänligen kontakta: Gabriella Picano, tfn +46 (0) 722 309 419, e-mail: gabriella.picano@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke