Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux Home i Umeå inviger ny matlagningsstudio och Tibro köksutställning

Electrolux Home i Umeå tar nu nästa steg i att utveckla butiken genom ett samarbete med en matlagningsstudio och invigning av en ny köksutställning från Tibro. De vill ytterligare förstärka kopplingen mellan kök och vitvaror till att inkludera matlagning med hjälp av en egen kock i anslutning till butiken. I den nya Cooking Matstudio finns möjlighet till matlagningskurser, vinprovningar samt föreläsningar av mat- och vinproducenter.

Electrolux Home i Umeå har under många år samarbetat med olika kockar där man i vissa kampanjer erbjudit kökskunden en egen kock för en kväll när köket blivit färdigt, ett samarbete som varit mycket uppskattat bland butikens kunder.

Butiken tar nu nästa steg i sin utveckling genom ett samarbete med en matstudio, Cooking Matstudio. De vill ytterligare förstärka kopplingen mellan kök och vitvaror till att inkludera matlagning med hjälp av egen kock i anslutning till butiken. På så sätt kan kunden ta del av kockens kunskap och erfarenhet direkt på plats. I Cooking Matstudio finns möjlighet till matlagningskurser, vinprovningar samt föreläsningar av mat- och vinproducenter. I samband med detta inviger man också en ny köksutställning från Tibro.

–       Electrolux Home i Umeå vill erbjuda kunden något utöver det vanliga. Förutom att hjälpa till med ritningar, hembesök, installation och finansiering, vill vi även att kunden ska få inspiration och en upplevelse när de besöker butiken, säger Peder Naréus, en av butiksägarna av Electrolux Home i Umeå.

Cooking Matstudio invigs den 1 september i Electrolux Home i Umeå och kommer att drivas av kocken Jörgen Engdahl. Alla som köper kök i butiken får en inbjudan att anmäla sig till vinprovningar under säsong och blir delaktiga i Home Wineclub.

Om Electrolux Home i Umeå
Electrolux Home i Umeå säljer två köksvarumärken, Sentens kök & förvaring, som är Electrolux Homes eget, och Tibro kök. Butiken innehåller nya Cooking Matstudio och Tibro köksutställning med 15 kök, en tvättstuga, en hall och  en walk-in closet. I utställningen ingår även en vitvaruutställning med en separat outletdel.

För mer information:

Peder Naréus, butiksägare Electrolux Home Umeå, tel. 070 666 36 00, e-post peder@electroluxhomeumea.com

Gabriella Picano, PR-ansvarig Sverige, Electrolux Hemprodukter, tel. 072 230 94 19, e-post gabriella.picano@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke