Electrolux Newsroom Sweden

Magnus Ek lagar mat i The Cube

Bilder

Magnus Ek inledde samarbetet med Electrolux 1997 då han blev medlem i Kocklandslaget. Som en av pionjärerna med induktionsspis valde han Electrolux Thermaline till sitt kök på Oaxen. Samarbetet har fortsatt genom åren, bland annat har han varit med i Electrolux Nordic Friendly Challenge 2010 och som juryansvarig för White Guide Cooking Event.

”Magnus Ek är en perfekt representant för den moderna kocken – en korsning mellan Carl von Linné, en fältbiolog och en matintresserad poet.” – Dagens Nyheter

Magnus visste redan som nioåring att han ville bli kock och var klar med sin utbildning vid 18. Efter att ha jobbat på flera olika resturanger i Stockholm, Oslo och Köpenhamn öppnande han 1994 Oaxen krog. Efter 17 år med Oaxen satsar Magnus och hans fru Agneta nu på att öppna en ny resturang lokaliserad på Djurgården i Stockholm.

Bokningsinformation
Magnus Ek kommer att gästa The Cube by Electrolux i Stockholm den 5-7/9, 9-13/9 samt 28/9-17/10. För att boka bord, maila hit eller ring 070-938 48 63.

För mer information vänligen kontakta: Gabriella Picano, tfn +46 (0) 722 309 419, e-mail: gabriella.picano@electrolux.se

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke